maanantai 25. maaliskuuta 2013

Rakkaani (haaste)

Kaikki läheiseni. Poikaystäväni on jaksanut seistä vierelläni koko sairauteni ajan. Moni olisi nostanut kädet pystyyn ja lähtenyt kävelemään. Kaikki läheiseni ovat joutuneet sietämään katkeruuttani. Vaikka olen välillä ollut tosi ilkeä, niin he ovat jaksaneet seistä vierelläni. Tästä syystä läheiseni ovat tärkeimpiä juuri nyt. Enemmän kuin ovat koskaan ollet. Ilman mun rakkaita en olisi mitään.

Kiitos ystäville, sisaruksille, isälle, poikaystävälle ja muille sukulaisille. Kiitos.

2 kommenttia:

 1. Kirjoitin pitkän viestin jonka hävitin! Aina yhtä ärsyttävää :)

  Tulin vain kertomaan saman kuin kerron kaikille saman ongelman kanssa kamppailijoille, ala käyttämään kalaöljyä. Olen kärsinyt diagnosoidusta endosta 12-vuotiaasta saakka ja olen nyt 30. Minun ei varmaan tarvitse kertoa sinulle miten monella tavalla tämä sairaus vaikuttaa elämään. Kokeilin vuosien aikana KAIKKI endon hoitoon tarjotut vaihtoehdot ja mikään ei auttanut (tai sivuvaikutukset olivat pahat).

  Aloin sattumalta syömään yleiskuntoa varten kalaöljyä ja koin ekat kivuttomat kuukautiseni ikinä.

  Tutki kalaöljyn/kuukautiskipujen ja endon yhteyttä. Netistä löytyy yllättävän paljon tietoa jotka ovat tehneet tämän saman huomion ja yritän nyt levittää sanaa mahdollisimman monille. Jos itse olisin kuullut tästä ennen, olsiin säästynyt lukuisilta sairaslomapäiviltä, itkuilta, yksityislääkäripalkkiolita ja lääkkeiden sivuvaikutuksilta.

  Aloita kalaöljyn syöminen tupla-annoksella ja syö sitä jatkuvasti. Ota joka ainoa päivä äläkä jätä yhtään päivää välistä. Ja muista tupla-annos mitä purkissa neuvotaan! Kuukauden kuluttua kuukautisesi ovat kivuttomat.

  Endoa tämä ei poista mutta kivut se vie täysin. Kalaöljyn prstaglandiinit poistavat tutkitusti kipua. Merkillä ei ole väliä, vaikka halvin valmiste, ihan minkä haluaa kaupan hyllyltä ottaa. Ainoat muistettavat asiat ovat se tupla-annos päivittäin ja jatkuva käyttö. Tavallisella annoksella ei tapahdu mitään eikä myöskään jos jättää päiviä välistä.

  Kokeile, et menetä mitään mutta voi voittaa paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin kokeilla. Kiitos. Vaikka leikkauksen jälkeen olen saanut muutenkin nauttia kivuttomista kuukautisista. Kyllähän ne kivut voi vielä takaisin tulla :)

   Poista