tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pvä 5: Harrastukseni


Elämäni aikana on tullut harrastettua vaikka mitä. Salibandyä, karatea, jumppaa, telinevoimistelua, tyttökerhoilua ja ties mitä. Kaikkea en edes muista.

Nykyään harrastukseni liittyvät koiran kanssa ulkoiluun, valokuvaukseen, käsitöihin ja lukemiseen. Koiran kanssa tulee urheiltua parhaillaan kaksi tuntia päivässä. Käymme metsälenkeillä ja ulkoilutamme itsemme lisäksi myös kameraa. Välillä kävelemme korttelia päättömästi ympäriinsä ja katselemme maisemia. Monta kertaa on harmittanut, että kamera ei ole ollut mukana. Viimeksi eilen kun tarkkailimme oravan menemisiä läheisessä metsässä.

Käsityöt ovat aina olleet lähellä sydäntä. On hienompaa tehdä itse mieleinen asia kuin ostaa kaupasta se kalliimpi ja lähes silmää miellyttävä tuote. Yläasteella olin puukäsitöissä vaihtelun vuoksi, mutta silti kotona puikot viuhuivat. Kaupassa jotenkin aina eksyn lankahyllyille katselemaan uusia lankoja ja miettimään mitä niistä voisi tehdä.

Valokuvausta olen harrastanut muutaman vuoden. Kuvauskohteina ovat tällä hetkellä olleet kummilapset, maisemat ja eläimet. Luonnon oma hiljaisuus, eväät repussa ja kameran oma piipitys. Täydellinen tapa unohtaa arkiset murheet ja nollata aivot.

Olen aina lukenut paljon. Luen monia blogeja, sanomalehtiä, uutis-sivuja, kirjoja ja sarjakuvia. Nuorempana kävin paljon kirjastossa ja olen varmaan lukenut koko nuorten puolen kirjat läpi. Tietokirjoja on tullut myös luettua, kun on halunnut tietää jostain asiasta lisää. Kirjoista eniten luettuja ovat tosi tapahtumiin perustuvat, elämänkerrat ja fantasia kirjat. Muistan kun opin lukemaan kunnolla ja tajusin mikä maailma minulle olikin auennut. Miljoonia tarinoita kovissa kansissa. I like it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti