maanantai 9. tammikuuta 2012

Oi! Kolme lukijaa!!!


Olen jotenkin ihmeen kautta kerännyt blogilleni jo kolme lukijaa. Olin aivan varma, että ”angsti-tekstini” eivät kerryttäisi yhtään lukijaa. Ehkä minunkin pitäisi nyt alkaa kirjoittamaan useammin ja ehkä laajemmin omasta elämästäni, kun elämääni kuitenkin kuuluu muutakin kuin endo-ahdistuksessa rypeminen. Seuraavaksi (ja pian, tittidiidiiidii!) ajattelin kertoa hieman diabeteksestani.

Kuulumisia sen verran, että tällä hetkellä olen alkanut inhoamaan vatsassani olevaa arpea, onhan se n.25 cm pitkä ja navasta alaspäin. Hieman ahdistaa tuleva kesä ja uimapuku-kausi. Eihän siinä muuten mitään, mutta joudun taatusti monelle selittelemään mistä tuollainen arpi on tullut. Lisäksi se näkyy aina kun olen pukemassa, riisuutumassa, suihkussa jne. Jotenkin sen aina unohtaa siksi aikaa kun vaatteet ovat päällä, ja muistaa joka päivä uudelleen ja uudelleen. 

Tämä arpi on kanssani loppuelämän. Tämä arpi muistuttaa siitä kuinka ei elämä aina kohtele silkkihanskoin ja kuinka elämässä kannattaisi hyödyntää hetkiä heti kun saa mahdollisuuden- Itse taisin odottaa liian kauan ja hukkasin mahdollisuuden saada lapsia. Nyt odotetaan että kortit jaetaan uudestaan ja miltä jakajan käsi näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti